Ondanks het feit dat mobiliteit in de huidige tijd sterk is afgenomen, is voor mensen die in de zorg werken mobiliteit juist belangrijker geworden. De elektrische auto speelt ook in de zorgsector een steeds grotere rol. Bezoekers die bij het ziekenhuis of verpleeghuis hun auto willen laden, of personeel die in een elektrische auto rijdt.

E-Flux wil graag iets terug doen voor zorgmedewerkers die elektrisch rijden. Daarom brengt E-Flux tot 1 januari 2021 geen abonnements- of transactiekosten meer in rekening voor het gebruik van de laadpas.

eMobility platform

Meer dan 4,000 bedrijven en 3,000 consumenten maken gebruik van de oplossing die E-Flux biedt. In het eMobility platform kunnen bedrijven alle kosten en data monitoren, laadpalen op verschillende locaties beheren en laadpassen aanvragen voor medewerkers.

Ruim 20 zorginstellingen maken gebruik van E-Flux. Het eMobility platform biedt een complete oplossing en veel gemak. De beheerder van de laadpalen bepaalt het tarief wat door bezoekers wordt betaald. Voor medewerkers kan een ander tarief worden ingesteld. Services als facturatie, uitkering van laadkosten en 24/7 support worden door E-Flux opgepakt. E-Flux biedt een onafhankelijke oplossing, dus zijn zorginstellingen vrij om te kiezen welk merk laadpaal ze installeren. Bestaande laadpalen kunnen ook overgezet worden.

Laadpas aanvragen?

Ben jij ook werkzaam in de zorg en wil je ook tijdelijk gratis gebruik maken van ons laadpas abonnement? Vraag dan hier jouw laadpas aan. Nadat je het aanmeldproces hebt doorlopen en ingelogd bent in jouw dashboard, kun je contact opnemen met E-Flux via +31 20 763 06 20 of Mail E-Flux. Hierbij vraag je om het laadpas abonnement te wijzigen naar ‘Zorg’.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?